sobota 27 duben 2024
Text Size

Autokamera Mio MiVue 955W v Ultra HD (4K) a s HDR

Novinka přichází s přední i zadní (2,5K) kamerou, automatickým přepínáním do režimu HDR, parkovacím režimem a má mít také řadu bezpečnostních funkcí pro řidiče. Foto: Mio

Jednou z inovací je varování před zpětnou kolizí a separátně nastavitelný parkovací režim u zadní kamery vybavené senzorem Sony Starvis. K dispozici jsou opět upozornění na radary a úseková měření (patentované funkce Mio), a to v podobě detailního upozorňování na rychlost nejen před, ale i během úsekového měření. Řidič tedy v každém okamžiku ví, zda nejede příliš rychle či pomalu. Je tu rovněž varování před radary s bezplatnou aktualizací databáze po celou dobu životnosti zařízení.

ČTĚTE TAKÉ: Autokamera Mio MiVue C588T (první pohled): skleněná čočka, výborný obraz, hodně zajímavé vlastnosti

Záznam v maximálním rozlišení 3.840 x 2.160 bodů při 30 sn./s je v H.265 a ukládá se na paměťovou kartu MicroSD (max. 256 GB). Náhled vidíte na displeji LCD (IPS) s úhlopříčkou 6,9 cm (2,7"), zabudována je také Wi-Fi 5 (co je to) pro přenos souborů, aktualizace firmwaru kamery a rychlostních radarů.

Parkovací režim detekuje pohyb a náraz u přední i zadní kamery, systém ADAS zase upozorní před hrozící čelní/zadní kolizí, nebo náhlým vybočením z jízdního pruhu.

Číst 716 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.