Vytisknout tuto stránku

Autokamera Mio MiVue 955W v Ultra HD (4K) a s HDR

Novinka přichází s přední i zadní (2,5K) kamerou, automatickým přepínáním do režimu HDR, parkovacím režimem a má mít také řadu bezpečnostních funkcí pro řidiče. Foto: Mio

Jednou z inovací je varování před zpětnou kolizí a separátně nastavitelný parkovací režim u zadní kamery vybavené senzorem Sony Starvis. K dispozici jsou opět upozornění na radary a úseková měření (patentované funkce Mio), a to v podobě detailního upozorňování na rychlost nejen před, ale i během úsekového měření. Řidič tedy v každém okamžiku ví, zda nejede příliš rychle či pomalu. Je tu rovněž varování před radary s bezplatnou aktualizací databáze po celou dobu životnosti zařízení.

ČTĚTE TAKÉ: Autokamera Mio MiVue C588T (první pohled): skleněná čočka, výborný obraz, hodně zajímavé vlastnosti

Záznam v maximálním rozlišení 3.840 x 2.160 bodů při 30 sn./s je v H.265 a ukládá se na paměťovou kartu MicroSD (max. 256 GB). Náhled vidíte na displeji LCD (IPS) s úhlopříčkou 6,9 cm (2,7"), zabudována je také Wi-Fi 5 (co je to) pro přenos souborů, aktualizace firmwaru kamery a rychlostních radarů.

Parkovací režim detekuje pohyb a náraz u přední i zadní kamery, systém ADAS zase upozorní před hrozící čelní/zadní kolizí, nebo náhlým vybočením z jízdního pruhu.

Číst 747 krát