Vytisknout tuto stránku

Skutečně bezdrátová sluchátka Belkin SoundForm Pulse: spousta profilů Bluetooth, napojení na více zařízení

Bezdrátové špunty typu true wireless s potlačením okolního hluku využívají hybridní technologii ANC (co to je). Ta eliminuje rušivé vlivy a hluk okolí. Pokud je naopak potřebujete vnímat, je tu režim Hear-Thru. Foto: Belkin

Sluchátka SoundForm Pulse (1.690 Kč) se silikonovými nástavci používají měniče o průměru 12 mm, , frekvenční rozsah je 20 Hz až 20 kHz a zabudovány jsou, na každém sluchátku, tři mikrofony (dva vnější, jeden vnitřní). Přes dotyková tlačítka na sluchátkách upravíte ANC a nastavíte Hear-Thru, dále tu má být přehrávání, pause a přeskakování skladeb. Dovolují také přijímání hovorů (mluví se o „několika klepnutích“). Pro další nastavení, včetně vlastního nastavení ekvalizéru, je třeba využít aplikace Soundform. Bluetooth 5.2 má bohaté profily (HFP, AVRCPN, A2DP, HFP, AVRCPN) a nabízí také tzv. vícebodové připojení, což znamená, že se můžete připojit (párovat) k více zařízením najednou a pak si mezi nimi přepínat.

K TÉMATU:

Baterie ve sluchátkách mají mít výdrž 7 hodin přehrávání (55 mAh, ANC vypnuto), dalších 28 hodin (500 mAh) provozu má být v nabíjecím pouzdře, které se k dobíječce připojuje přes USB-C a možné je také nabíjení bezdrátové (blíže nespecifikováno). Výrobce udává, že deseti minutové nabíjení sluchátek v pouzdře zajistí hodinu přehrávání.

Sluchátka mají krytí IPx5 (co to je), používat můžete i jedno z nich, čímž prodloužíte výdrž akumulátoru a zvýšíte si bezpečnost používání.

Číst 582 krát Naposledy změněno středa, 23 srpen 2023 16:28