sobota 27 duben 2024
Text Size

Skutečně bezdrátová sluchátka Belkin SoundForm Pulse: spousta profilů Bluetooth, napojení na více zařízení

Bezdrátové špunty typu true wireless s potlačením okolního hluku využívají hybridní technologii ANC (co to je). Ta eliminuje rušivé vlivy a hluk okolí. Pokud je naopak potřebujete vnímat, je tu režim Hear-Thru. Foto: Belkin

Sluchátka SoundForm Pulse (1.690 Kč) se silikonovými nástavci používají měniče o průměru 12 mm, , frekvenční rozsah je 20 Hz až 20 kHz a zabudovány jsou, na každém sluchátku, tři mikrofony (dva vnější, jeden vnitřní). Přes dotyková tlačítka na sluchátkách upravíte ANC a nastavíte Hear-Thru, dále tu má být přehrávání, pause a přeskakování skladeb. Dovolují také přijímání hovorů (mluví se o „několika klepnutích“). Pro další nastavení, včetně vlastního nastavení ekvalizéru, je třeba využít aplikace Soundform. Bluetooth 5.2 má bohaté profily (HFP, AVRCPN, A2DP, HFP, AVRCPN) a nabízí také tzv. vícebodové připojení, což znamená, že se můžete připojit (párovat) k více zařízením najednou a pak si mezi nimi přepínat.

K TÉMATU:

Baterie ve sluchátkách mají mít výdrž 7 hodin přehrávání (55 mAh, ANC vypnuto), dalších 28 hodin (500 mAh) provozu má být v nabíjecím pouzdře, které se k dobíječce připojuje přes USB-C a možné je také nabíjení bezdrátové (blíže nespecifikováno). Výrobce udává, že deseti minutové nabíjení sluchátek v pouzdře zajistí hodinu přehrávání.

Sluchátka mají krytí IPx5 (co to je), používat můžete i jedno z nich, čímž prodloužíte výdrž akumulátoru a zvýšíte si bezpečnost používání.

Číst 563 krát Naposledy změněno středa, 23 srpen 2023 16:28

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.