sobota 27 duben 2024
Text Size

Venkovní kamery Tapo C510W: obousměrný zvuk, vyspělé noční vidění i stanovení zón

Novinka s horizontální (snímat má 360°) i vertikální rotací (až 130°), nočním viděním (dva vestavěné infra reflektory plus plnobarevný režim) a detekcí s využitím umělé inteligence je určena pro zahradu, prosto před domem, apod. K tomu jí pomáhá vysoké krytí, jnak řečeno odolnost proti vodě a prachu IP65 (viz dále). Foto: TP-Link

Rozlišení snímací kamery je 2.304 x 1.296 bodů, k dispozici je sledování pohybu, zvukový i světelný alarm, obousměrná komunikace a místní nebo kloudové úložiště dat. V ceně je rovněž tzv. vícestupňová detekce, což znamená rozpoznání osob i nastavení vlastních zón.

ČTĚTE TAKÉ: Signify WiZ Digital Event – upravený software a interierová kamera s nočním viděním a detekcí pohybu a hluku

 

Krytí je vysoké IP65 (co to je) a u prachu je na vrcholu, u vody tu je odolnost proti té stříkající. Díky tomu ji můžete umístit vcelku kamkoli. Záznamy se ukládají na kartu typu MicroSD o maximální velikosti 512 GB (výrobce udává zhruba až 840 hodin), pro náročnější je tu vzdálené úložiště s třicetidenní historii.

Cena TP-Link Tapo C510W je asi 1.699 Kč, ke koupi by už nyní měla být v řadě obchodů.

Číst 567 krát Naposledy změněno neděle, 27 srpen 2023 12:00

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.