neděle 28 duben 2024
Text Size

Mio MiVue J30 WiFi: autokamera za zrcátko

Bezdisplejový „diskrétní“ koncept s rozlišením o něco málo vyšším než Full HD je už k dostání v českých a slovenských obchodech od 1.800 Kč, resp. 77 €. Foto: Mio

Autokamera opět nemá akumulátor, ale používá tzv. superkapacitor a napájení přímo z vozu. Nechybí skleněná čočka, noční režim, resp. režim pro natáčení za zhoršených světelných podmínek, a integrovaná Wi-Fi přes kterou dokonce můžete přenést do mobilu i data (jde to rovněž přímo z paměťové karty nebo kabelem). Záběr širokoúhlého objektivu je udáván na 140°.

ČTĚTE TAKÉ:

MiVue J30 WiFi je nejen bez displeje, ale také bez řady tlačítek (ovládání a nastavení zejména přes aplikaci) a zvládá automatický záznam nehody či události, včetně uložení záznamu o nehodě, nárazu či náhlé změně pohybu. Nechybí také ochrana videa proti přepsání.

Podle výrobce je autokamera zaměřena na ty, kteří mají rádi „…co nejlepší výhled přes čelní sklo, preferují jednoduché a moderní bezdotykové ovládání zejména přes mobilní aplikace“. Kamera jde nainstalovat i za zpětné zrcátko.

Číst 494 krát Naposledy změněno neděle, 03 září 2023 14:15

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.