sobota 27 duben 2024
Text Size

Sluchátka Evolveo BoneSwim Pro MP3: vylepšená verze se zpevněnou konstrukcí, FLAC i vyšší paměť

Novinka za 2.490 Kč míří nad předchozí verzi (odkaz na test níže), nicméně opět nabízí přenos zvuku přes lícní kosti a zabudovaný multimediální přehrávač, který užijete nejen při plavání. Foto: Evolveo

Interní paměť pro nahrání muziky byla, oproti předchozímu modelu, zvýšena dvojnásobně, a to na 32 GB, vylepšení představuje i podpora bezztrátových audio formátů a zmiňovaná pevnější, odolnější, konstrukce.

K TÉMATU:

Sluchátka opět nabízejí ergonomický design, cituji, „…s mimořádně pevným a odolným hlavovým mostem, jsou vodotěsná dle normy IP68 (co to je) a vhodná i pro plavání…“ Díky otevřenému řešení sluchátek slyšíte i okolní zvuk, což je výhodné při řadě činností.

Zabudovaný multimediální přehrávač dává možnost nebýt napojen přes Bluetooth a má podporovat zvukové formáty MP3, WAV, WMA, AAC a FLAC. Akumulátor má kapacitu 200 mAh, udávaná doba poslechu je až 6,5 hodin. Nabíjení se opět odehrává přes speciální magnetický konektor, kabel je v balení. V ceně opět dostanete ucpávky do uší zlepšující poslech tam, kde je to možné.

K napojení na zdroj audio signálu lze využít i Bluetooth 5.3, výrobce udává vzdálenost na deset metrů, sluchátka rovněž pracují i jako hands-free.

Číst 322 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.