Vytisknout tuto stránku

Sluchátka Evolveo BoneSwim Pro MP3: vylepšená verze se zpevněnou konstrukcí, FLAC i vyšší paměť

Novinka za 2.490 Kč míří nad předchozí verzi (odkaz na test níže), nicméně opět nabízí přenos zvuku přes lícní kosti a zabudovaný multimediální přehrávač, který užijete nejen při plavání. Foto: Evolveo

Interní paměť pro nahrání muziky byla, oproti předchozímu modelu, zvýšena dvojnásobně, a to na 32 GB, vylepšení představuje i podpora bezztrátových audio formátů a zmiňovaná pevnější, odolnější, konstrukce.

K TÉMATU:

Sluchátka opět nabízejí ergonomický design, cituji, „…s mimořádně pevným a odolným hlavovým mostem, jsou vodotěsná dle normy IP68 (co to je) a vhodná i pro plavání…“ Díky otevřenému řešení sluchátek slyšíte i okolní zvuk, což je výhodné při řadě činností.

Zabudovaný multimediální přehrávač dává možnost nebýt napojen přes Bluetooth a má podporovat zvukové formáty MP3, WAV, WMA, AAC a FLAC. Akumulátor má kapacitu 200 mAh, udávaná doba poslechu je až 6,5 hodin. Nabíjení se opět odehrává přes speciální magnetický konektor, kabel je v balení. V ceně opět dostanete ucpávky do uší zlepšující poslech tam, kde je to možné.

K napojení na zdroj audio signálu lze využít i Bluetooth 5.3, výrobce udává vzdálenost na deset metrů, sluchátka rovněž pracují i jako hands-free.

Číst 346 krát