sobota 27 červenec 2024
Text Size

EET Group: sofistikované serverové skříně zcela jinak

Nová řada tzv. rackových skříní, tedy boxů pro serverové komponenty, připomíná vnějším designem klasický kancelářský nábytek. Foto: EET Group

Právě tam jsou nové skříně určeny a uplatní se i v malých firmách nemajících samostatné „serverovny“, které potřebují komponenty umístit nenápadně. Jak vidíte z fotografií, skříně jsou různých druhů a s různou povrchovou úpravou mezi níž najdete americký ořech, matný bambus, cedr či třeba „kamenný obklad hnědý“ a „tmavě modrou patinu“.

ČTĚTE TAKÉ:

Jak dodává Jan Bartoš ze společnosti EET Group: „Nové rackové skříně jsou k dispozici v pěti různých velikostech a působí i protihlukově, tudíž mohou být umístěny v kanceláři, kde se běžně pracuje. Zvuk z vnitřku skříní je totiž snížen na 50 dB…“

Chladicí systém (viz úvodní snímek) tvoří modul s třemi až devíti ventilátory, kompozitní struktura s akustickou vnitřní vložkou omezuje hladinu hluku. Skříně jsou opatřeny čtyřmi kolečky zjednodušujícími přemisťování.

Výrobce nabízí pět standardních velikostí plus možnost úpravy na klíč. Zamykání je řešeno buď klasickým zámkem nebo kombinovaně. Skříně jsou standardně dodávány ve velikostech 12U (tři ventilátory), 17U (tři ventilátory), 26U (šest ventilátorů), 36U (devět ventilátorů) a 42U (devět ventilátorů).

Speciální rackové skříně určené do kancelářských interiérů vyrábí společnost Lanview, která je součástí skupiny EET Group.

 

Číst 289 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 květen 2024 17:26

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.