sobota 27 duben 2024
Text Size

Sony XperiaTM T3: štíhlá stylovka

Koncem července můžeme očekávat elegantní a tenký telefon vyrobený z prý prémiových materiálů, včetně nerezové oceli, který chce být… „jiný“.  

Foto: Sony

 

Rozměry mobilu jsou dány už velikostí displeje s rozlišením 720 x 1 280 bodů, který má v tomto případě 13,5 cm (5,3ʺ) úhlopříčky. V těle z nerezové oceli fungujícím zároveň jako anténa, je zabudován čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz, grafika Ardeno 305, 1 GB paměti RAM, obrazový snímač Exmor RS pro fotoaparát a mechanika paměťové karty microSD s maximální kapacitou 32 GB. Vše doplňuje Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), Wi-Fi Miracast, GPS, Glonass a podpora LTE a NFC. 

Sony sází i na snadný přenos dat přes tzv. Xperia Transfer, který přenáší kontakty, fotografie, záložky, hudbu, zprávy a mj. také aplikace a je určen pro přechod nejen z jiného telefonu s Androidem, ale také z iOS. 

Výdrž při akumulátoru s kapacitou 2 500 mAh má být v pohotovostním režimu až 688 hodin, při přehrávání videa přes 8 hodin a za hovoru (tradiční GSM) skoro 13 hodin. 

Cena mobilu o rozměrech 77 x 151 x 7 mm a hmotnosti 150 g, který bude ke koupi v bílé, černé a fialové, není zatím známa. 

 

Pokud vás telefon zajímá, tady si stáhnete kompletní specifikaci, včetně tzv. bílé knihy (angličtina, externí odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

 

 

 

Číst 5331 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.