úterý 23 duben 2024
Text Size

Koukaam Netio4: za zásuvky chytřejší :) 

Chytrá zásuvka je určena nejen pro napojení počítačových zařízení, ale třeba i pro docela běžný televizor. Ovládat se dá přes internet, nebo i z mobilního telefonu. Záleží na verzi…  

Foto: Koukaam

Ke koupi budou čtyři verze. Nejvyšší Netio4 All umí měřit spotřebu v rámci jednotlivých zásuvek, má zabudované Wi-Fi a také Bluetooth. Přijde na 4.828 Kč, naopak základní Netio4 na 3.618 Kč. 

Ovládat můžete zásuvky přes internet (webový prohlížeč), telefon, či tablet se systémem Android nebo iOS a dokonce je i programovat.

Netio4 jde také na dálku restartovat, takže vlastně někdy přes něj jde i spustit napojená zařízení. Lze také nastavit automatické zapnutí a vypnutí na jednotlivé zásuvky a funguje i jako přístupový bod Wi-Fi, takže poslouží k rozšíření vaší domácí sítě či vykrytí hlušších míst. Přes Bluetooth pak umí zapínat a vypínat připojená zařízení. 

 

 

 

 

 

Číst 5634 krát Naposledy změněno středa, 11 červen 2014 17:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.