Vytisknout tuto stránku

Sony XperiaTM T3: štíhlá stylovka

Koncem července můžeme očekávat elegantní a tenký telefon vyrobený z prý prémiových materiálů, včetně nerezové oceli, který chce být… „jiný“.  

Foto: Sony

 

Rozměry mobilu jsou dány už velikostí displeje s rozlišením 720 x 1 280 bodů, který má v tomto případě 13,5 cm (5,3ʺ) úhlopříčky. V těle z nerezové oceli fungujícím zároveň jako anténa, je zabudován čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz, grafika Ardeno 305, 1 GB paměti RAM, obrazový snímač Exmor RS pro fotoaparát a mechanika paměťové karty microSD s maximální kapacitou 32 GB. Vše doplňuje Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), Wi-Fi Miracast, GPS, Glonass a podpora LTE a NFC. 

Sony sází i na snadný přenos dat přes tzv. Xperia Transfer, který přenáší kontakty, fotografie, záložky, hudbu, zprávy a mj. také aplikace a je určen pro přechod nejen z jiného telefonu s Androidem, ale také z iOS. 

Výdrž při akumulátoru s kapacitou 2 500 mAh má být v pohotovostním režimu až 688 hodin, při přehrávání videa přes 8 hodin a za hovoru (tradiční GSM) skoro 13 hodin. 

Cena mobilu o rozměrech 77 x 151 x 7 mm a hmotnosti 150 g, který bude ke koupi v bílé, černé a fialové, není zatím známa. 

 

Pokud vás telefon zajímá, tady si stáhnete kompletní specifikaci, včetně tzv. bílé knihy (angličtina, externí odkaz se otevírá do nového okna).

 

 

 

 

 

Číst 5350 krát