čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Alienware Alpha: pécéčková konzole pro ty, co mají rádi klasiku

Herní konzole od Dellu, resp. jeho značky Alienware, zamíří v listopadu do domácností v celé Evropě. Nabídnout má kombinaci tradiční síly stolních počítačů spojenou s velkou knihovnu titulů.  

Foto: Alienware 

 

Konzole bude ke koupi v rozdílných hardwarových konfiguracích. Základ nabídne dvoujádrový procesor Intel i3, 4 GB paměti RAM a 500 GB pevný disk. V nejsilnější verzi pak může být například čtyřjádrový Intel i7, 8 GB operační paměti a disk o kapacitě 2 TB spolu s grafickou kartou Nvidia založenou na architektuře Maxwell. Součástí každého balení je ovladač z Xboxu 360.

Alpha se dá připojit jak na monitor, tak na plochý televizor, cena zatím nebyla oznámena, ale zveřejněno bylo pár informací o uživatelském rozhraní Alpha UI do kterého konzole po spuštění nabíhá. Právě díky němu prý můžete Alienware Alpha ovládat čistě za pomoci přibaleného ovladače. Všechny potřebné operace, úpravy a nastavení je tak možné provádět bez použití myši a klávesnice. 

 

 

 

Číst 4393 krát Naposledy změněno pondělí, 18 srpen 2014 10:27

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.