sobota 27 duben 2024
Text Size

Urban Revolt Lace: tkaničky se sluchátky 

Nová špuntová sluchátka Lace mají opravdu švih. Jak vidíte, jsou vyvedena ve tvaru tkaniček od bot a i když si je do nich opravdu nedáte, poslouží vedle poslechu muziky i jako hands-free  

Foto: Urban Revolt

 

Za 399 Kč (na Slovensku za 14,99 €) dostanete měkké gumové vložky do uší ve třech velikostech a možnost vybrat si ze tří barev: šedé, žluté a modro-červené. Dostanete i solidní materiál (hliník), sluchátka s multifunkčním ovladačem a také balení sluchátek do tzv. „šneku“, což má omezit zamotávání kabelu, tedy tkaniček.

Sluchátka jsou určena pro neotřelé majitele chytrých telefonů a tabletů a ovladač je opatřen vestavěným mikrofonem a vícefunkčním tlačítkem. Přes něj hovory přijímáte, při přehrávání muziky pak jedno zmáčknutí znamená Play/Pause, dvě, resp. tři zmáčknutí pak skok na následující, resp. předchozí skladbu. 

Zabudované reproduktorky přenesou frekvenční rozsah 20 Hz-20 kHz, mají impedanci 32 ohmů a citlivost 100 dB. 

 

 

 

Číst 4320 krát Naposledy změněno sobota, 16 srpen 2014 13:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.