čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Goclever Chronos Colour: hodinky s telefonováním

Druhé chytré hodinky této značky jsou tentokráte vybaveny barevným dotykovým displejem a řadou nových funkcí, jako například schopností přijímat a odesílat textové zprávy.  

Foto: Goclever

 

Napájení je zabudováno přímo do hodinek (zřejmě konektor Micro USB - není to potvrzeno), což není tak často k vidění, protože ho většinou obstarává přídavný dok.

 

Dotykový displej má úhlopříčku 1,6ʺ, tedy 4,1 cm (princip nebyl oznámen) a dovoluje ovládání pomocí gest a dotykových kombinaci. 

Chronos Colour má zvládnout hovor přímo ze zápěstí (via mobil, SIM kartu nemají), umí zobrazit emailové zprávy a také přijmout a odeslat textové zprávy bez nutnosti manipulace s telefonem. Přednastavit si rovněž můžete upozornění přicházející z telefonu. 

Hodinky jsou oproti verzi Chronos Eco nepatrně těžší (60 g) a jejich základ má rozměry 41 x 55 x 12 mm.

 

Zprávu o černobílých Goclever Chronos Eco naleznete zde (nové okno).

 

 

 

Číst 4044 krát Naposledy změněno úterý, 03 únor 2015 18:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.