pátek 29 březen 2024
Text Size

Logitech K400 Plus: pro televizory, Windows i Android

Nástupce klasické K400 přichází v šedém i bílém provedení a je opět určen pro obývací pokoje. Klávesnici nechybí dotyková destička i když tentokrát jde napojit na až šest různých zařízení. 

Foto: Logitech

 

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (1.239 Kč) přijde na trh v červenci a představuje kombinaci klávesnice a „myši“ v podobě dotykové destičky, v jednom. Tlačítka s klávesovými zkratkami umožňují snadný přístup k ovládání hlasitosti a navigaci v nabídkách, kurzorové klávesy netvoří obrácené T, nýbrž „plus“ a dodávané baterie mají mít výdrž až 18 měsíců.

K400 Plus je kompatibilní s operačními systémy Windows 7, 8 a 10, Android 5.0 a mj. také s novějším Google Chrome. Napojuje se přes miniaturní bezdrátový USB přijímač systému Logitech Unifying v pásmu 2,4 GHz, který výrobce používá i pro ostatní zařízení (přijímač je kompatibilní i s nimi, tj. univerzální).

Rozměry klávesnice jsou 354 x 140 x 24 mm, životnost je udávána na až 5 miliónů úhozů a dotyková destička má rozměry 47 x 76 mm.

Hmotnost, včetně baterií, je 390 g, dosah bezdrátového systému je udáván na 10 metrů.

 

 

 

 

Číst 3999 krát Naposledy změněno čtvrtek, 11 červen 2015 04:29

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.