pátek 29 březen 2024
Text Size

Panasonic Toughpad FZ-Y1 Performance: tablet s Ultra HD (4K)

Extra výkonný tablet určený především pro profesionály je výkonnější verzí FZ-Y1 Standard představeného v červenci. Jeho displej má poměr stran 15:10, což napomáhá zobrazení a zpracování návrhů ve formátu A3. 

Foto: Panasonic


Tablety řady FZ-Y1 s přídavným grafickým procesorem jsou prvním zařízením Panasonic Toughpad se systémem Windows 10 Pro. Zabudován je LCD displej typu IPS s úhlopříčkou 20", tedy 51 cm, a rozlišením 3.840 x 2.560 bodů.

Model Performance je vybaven 16GB RAM, SSD flash diskem o kapacitě 256 GB (volitelně 512 GB), procesorem Intel Core i7-5600U, pracujícím na frekvenci 2,6 až 3,2 GHz s technologií Intel Turbo Boost, a přídavným grafickým procesorem AMD FirePro M5100.

Jak vidíte z fotografií, nechybí celá řada rozhraní, včetně HDMI a USB 3.0, ke koupi je i doková stanice.

Určen je pro designéry, konstruktéry a architekty pracující s CAD nástroji. Společnost Dassault Systèmes ho už certifikovala pro práci se svou 3D CAD aplikací Solidworks.

 

 

Číst 3447 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.