úterý 16 duben 2024
Text Size

Z Digi TV se stala Telly

Od 1. dubna 2020 se – pod stejným vlastníkem – změnila značka pod kterou se nabízí internetová televize (IPTV) Digi TV. A jsou tu i další změny…


Nová značky završila pět let inovací a rovněž se měnil název společnosti, která IPTV provozuje, její webové stránky, prostředí set-top boxů a také samotná nabídka. Pro nové i stávající zákazníky připravila Telly nabídku zjednodušenou, smlouvy bez vázanosti a věrnostní program. Pro ty, kteří se přesto rozhodnou zůstat u svého původního balíčku se nic nemění, a to ani po skončení jejich smluv.

Nově mohou zákazníci vybírat ze tří základních balíčků se stejnou cenu za internetovou i satelitní televizi: Malý za 200 Kč, Střední za 400 Kč a Velký za 600 Kč. Vedle toho je možné zakoupit HBO za 200 Kč a balíček Sport na 1, 3 a 7 dní nebo na celý měsíc.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize a v nabídce je spousta sportovního obsah například z anglické Premier League , německé Bundesligy či španělské LaLigy. Operátor Telly spadá pod skupinu Lama Energy Group kam mj. patří i Lama Gas & Oil, Teplárna Otrokovice či společnost Energo Český Krumlov. Konsolidované výnosy skupiny přesáhly 18 miliard Kč a ukazatel EBITDA činil 792 milionů Kč (údaje za rok 2015).

Číst 1577 krát Naposledy změněno pátek, 24 duben 2020 13:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.