čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Kompaktní zvuková lišta Bose TV Speaker přichází se zajímavou cenou

Novinka nahrazující dosud nejprodávanější „soundbar“ Solo 5 je osazena třemi reproduktory, přičemž ten prostřední má vylepšit srozumitelnost dialogů.

Foto: Bose

 

Bose TV Speaker (7.690 Kč) je určen k umístění na televizní stolek nebo na stěnu, tři reproduktory v rámci domácího kina plní funkci dvou předních (stereo) a centrálního reproduktoru vylepšujícího mluvené slovo. Přidat lze ještě kabelem připojený subwoofer Bose Bass Module 500 nebo 700.

 

K propojení zvukové lišty s televizorem lze využít buď konektor HDMI nebo digitální optický vstup. Hlasitost lze pak řídit stávajícím dálkovým ovladačem televizoru, nebo dodaným ovladačem Bose, který vidíte níže.

TV Speaker můžete také využít pro přehrávání hudby, a to buď bezdrátově přes Bluetooth nebo s napojením na jeden z audio vstupů.

Bose TV Speaker má rozměry 594 x 56 x 102 mm (švh) a váží 2 kg.

 

 

Číst 1743 krát Naposledy změněno úterý, 02 červen 2020 19:03

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.