pátek 29 březen 2024
Text Size

D-Link DCS-9500T aneb Sada pro měření tělesné teploty s udávanou přeností ±0,3°C

Tzv. screeningová kamera je určena pro rychlé snímání teploty pokožky a zahrnuje termo kameru s dvojitým objektivem, kalibrační jednotku a software pro správu. Foto: D-Link

 

Sada DCS-9500T od D-Linku kombinuje termální zobrazovací technologii s umělou inteligencí AI a byla vyvinuta speciálně pro monitorování rozlehlých rušných oblastí jako jsou školy, továrny, kancelářské budovy, letiště nebo nemocnice.  Dovoluje detekci teploty pokožky s přesností měření ±0,3°C současně až u 30 osob s odezvou do 30 ms.

Kamera D-Link DCS-9500T.

 

Řešení je kompatibilní se systémem ONVIF a kamera má podporu napájení přes LAN (PoE). Duální objektiv pracuje s tepelným senzorem s rozlišením 400 x 300 pixelů a snímačem CMOS s rozlišením Full HD. K dispozici je zvukový výstražný signál, snímek s odečtem teploty, rozpoznávání obličejů, alarmy při detekci neznámých osob (oproti předem načtené databázi), software pro správu až 32 kamer a možnost nastavení vlastního teplotního rozsahu.

 

D-Link DCS-9500T s kalibrační jednotkou Black Body.

 

Číst 1716 krát Naposledy změněno čtvrtek, 25 červen 2020 14:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.