čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Alza začala prodávat unikátní otočný televizor Sero

UVNITŘ FOTOGALERIE: Známý výrobce letos uvedl více tzv. designových, nebo chcete-li stylových televizorů než loni. Nabídka se ze dvou řad a sedmi úhlopříček rozrostla na tři řady a deset úhlopříček. Jde o Frame, Serif a Sero. Foto: Samsung

 

Sero je reakcí zejména na asijský trh, kde se často fotí a natáčí s telefonem na výšku. Televizor s obrazovkou s poměrem stran 16:9 tak umí pracovat v tradiční podobě, jde ale také otočit à la mobil.

Samsung LS05 Sero, oficiálně Samsung Sero QE43LS05T, přijde při zatím jediné úhlopříčce 109 cm, kterou Alza nabízí, na 39.990 Kč. Zda budou ke koupi jiné velikosti, není ještě známo.

A jak se obrazovka typu LCD (QLED) s rozlišením Ultra HD (4K) otáčí? Buď aplikací v mobilu nebo dálkovým ovladačem. Ve spodní části, tedy v jakémsi podstavci, je umístěna reprosoustava, která je typu 4.1, tedy s jedním basovým reproduktorem. Výkon zesilovače typu 5.1 (Dolby Digital Plus) je 60 wattů (RMS).

Televizor zvládá obsah s vysokým dynamickým rozsahem HDR v podobě HDR10, HDR10+ a HLG, umí své obrazové a zvukové parametry přizpůsobit místnosti a nechybí mu ani odpočinkový režim Ambient Mode+ a herní režim. Vše je doplněno zrcadlením obrazovky z mobilu a obousměrným Bluetooth Audio.

 

 

Číst 3528 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 červenec 2020 09:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.