čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

„Šedá myška“ pro náročné, Logitech MX Anywhere 3

Myš dokáže snímat polohu prakticky na libovolném povrchu, včetně skla, a díky bytelnému návrhu se také dá dobře přenášet mezi různými pracovišti doma i v kanceláři. Foto: Logitech

 

Dodává se, v šedé, růžové a grafitové barvě, ve verzi pro PC i Mac, a to vždy za 2.499 Kč, přičemž výrobce tvrdí, že „dobře padne do menší ruky“. Zvládá ale pracovat i s jinými operačními systémy než jsou macOS a Windows, a to s iPadOS, ChromeOS a Linuxem.

Myš MX Anywhere 3 komunikuje bezdrátově do vzdálenosti až 10 metrů a je vybavena konektorem USB-C. Při plném nabití vydrží až 70 dnů provozu, jednominutové dobíjení postačí až na tři hodiny práce. Na počítač ji napojíte buď s pomocí Bluetooth nebo přes dodávaný bezdrátový člen Logitech Unifying pro USB. Připojit ji lze až ke třem zařízením, přepínání je na stisk tlačítka.

Díky nové generaci rolovacího kolečka můžete s MX Anywhere 3 automaticky přepínat mezi krokováním s maximální přesností a rychloposuvem o až tisíc řádků za sekundu. Pro urychlení práce si také myš můžete přizpůsobit svým zvyklostem nebo využít předdefinované profily.

 

Číst 1558 krát Naposledy změněno pondělí, 21 září 2020 17:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.