pátek 29 březen 2024
Text Size

Kingston Digital DTLPG3: flash disk s bytelnou ochranou

Disk DataTraveler Locker + G3 nabízí všestrannou ochranu dat pro počítače Mac i Windows PC. 

Foto: Kingston

 

Přichází ve čtyřech modelech pro 8, 16, 32 a 64 GB dat vždy zabalen do odolného kovového pouzdra s pevným očkem pro uchycení na klíče. Data jsou chráněna heslem a hardwarovým šifrováním, ale rychlost čtení stále ještě dosahuje až 135 MB/s a zápisu 40 MB/s.

Veškeré bezpečnostní funkce jsou vestavěné, takže není prý nutné instalovat žádné aplikace, včetně konečné ochrany kdy se disk po deseti nesprávných pokusech o přístup uzamkne a přeformátuje.

DTLPG3 lze střídavě používat na počítačích s operačními systémy Mac OS X a Windows a podporovány jsou všechny od Windows XP s výjimkou RT, a to jak pro USB 2.0, tak pro 3.0, byť někdy jde i o verzi servisního balíčku (SP – Service Pack). Co se týče Applu, udáván je Mac OS X 10.6.x – 10.9.x. 

Na disk je poskytována pětiletá záruka, provozní teplota je 0 °C až 60 °C, skladovací teplota -20 °C až 85 °C. 

 

 

Číst 4695 krát Naposledy změněno pondělí, 18 září 2023 04:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.