úterý 16 duben 2024
Text Size

Rozšiřitelná zvuková lišta Bose Smart Soundbar 300 pro televizory za překvapivou cenu

Podle výrobce má, cituji, „výrazně vylepšit zvuk plochých televizorů, zlepšit srozumitelnost filmových dialogů a díky technologiím a zvukovým vlastnostem je vhodný také pro působivou reprodukci hudby.“Foto: Bose

 

U novinky za 12.490 Kč vytvářejí prostorový zvuk, resp. pseudoprostorový zvuk dva z celkem pěti instalovaných reproduktorů, které jsou umístěny na bocích zvukové lišty a vysílají zvuk, který se následně odráží od stěn.

Propojení by mělo být podle Bose velmi snadné: buď televizor napojíte kabelem HDMI, přes optické audio nebo ho připojit do vaší sítě Wi-Fi ve které máte i TV. Ti, kteří budou chtít vytvořit komplexnější reprosystém, mohou dokoupit bezdrátový basový reproduktor Bose BassModule 500 a bezdrátové zadní reproduktory Bose Surround Speakers.

Číst 1210 krát Naposledy změněno středa, 13 leden 2021 16:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.