Vytisknout tuto stránku

Sencor SDC 7900 Qi: budík s bezdrátovou dobíječkou

Hodně zajímavá novinka je kupodivu napájena přes symetrické rozhraní USB-C a pro případ nenadálého výpadku energie má i záložní baterii. Foto: Sencor

 

Sencor SDC 7900 Qi pracuje, jak říká název, s bezdrátovým nabíjením typu Qi (co je to?), které například najdete ve výtečném sterilizátoru Samsung Itfit a také v bezdrátové dobíječce Ikea Nordmärke, kterou jsem vyzkoušel už v roce 2015. Jak vidíte ze snímků, digitální budík má dobíječku zabudovanou v horní ploše, takže stačí kompatibilní mobilní telefon jen položit. Pokud kompatibilní není, můžete pro dobíjení využít rozhraní USB (1 A).

ČTĚTE TAKÉ: Vychytávka do každé rodiny: zabíječ bakterií (i virů) s bezdrátovou dobíječkou Samsung Itfit Wireless Sterilizer (test)

SDC 7900 Qi má deset barevných režimů podsvícení, zapnout si lze i průběžné měnění barev. Tělo budíku je pogumované, což zvyšuje jeho odolnost, a zabudovány jsou všechny standardní funkce jako zobrazení času podle systému 12/24, dvojitý budík, opakované buzení a zámek tlačítek, který funguje jako dětská pojistka. Údaje se zobrazují na displeji s úhlopříčkou 12 cm s regulovatelným jasem.

Test zařízení zde...

 

 

Číst 1255 krát Naposledy změněno sobota, 06 srpen 2022 10:05