pátek 29 březen 2024
Text Size

Uvedeny byly Bluetooth reproduktory řady Bose SoundLink Revolve II v černé a stříbrné

Novinky s všesměrovým zvukem nyní nabízejí Bluetooth 5.0, mají mít delší výdrž při práci na akumulátor i vyšší úroveň odolnosti vůči vodě i prachu. Foto: Bose

 

Bose Revolve II (5.490 Kč) a jeho větší a výkonnější sourozenec Bose Revolve+ II (7.990 Kč) designově navazují na stávající řadu chytrých reproduktorů Bose Home Speaker. K dispozici je režim „party“ (propojit lze dva libovolné reproduktory Bose SoundLink), krytí IPX55 (stupeň odolnosti proti prachu a vodě) a hlavně vlastní řešení všesměrového zvuku. Měnič je totiž namířen dolů, kde jsou zvukové vlny odraženy od akustické čočky do všech stran. Výsledkem má být skutečně stejná kvalita poslechu bez poklesů intenzity výšek. Pro ještě lepší využití je do spodní strany obou reproduktorů zabudován otvor se závitem a díky tomu je můžete přišroubovat na fotografický stativ.

 

LEVNĚJŠÍ VARIANTA? Zkuste Sencor Sirius SSS 6400N

 

Co se týče udávané doby provozu, Revolve II by měl zvládnout až 13 hodin, Revolve+ II s madlem pro přenášení, až 17 hodin. Oba reproduktory lze dobíjet pomocí konektoru microUSB nebo s využitím samostatně prodávané kolébky. Kromě bezdrátové reprodukce umožňují také propojení s telefonem či přehrávačem pomocí stereo konektor typu jack, 3,5 mm.

Další technické údaje, jako třeba výkon, Bose tradičně nezveřejňuje.

Číst 1196 krát Naposledy změněno pátek, 05 únor 2021 13:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.