sobota 27 duben 2024
Text Size

Disney+ uvádí klasický Titanic ve 4K. A má i dva dokumenty

Dnes už legendární velkofilm Titanic z roku 1997 je nyní k dispozici ve verzi Ultra HD (4K) v rámci běžného předplatného na Disney+ (VoD). To totiž zatím nezavedlo (kdo ví zda vůbec) na takovéto drahé věcičky zvláštní příplatek původně zamýšlený zejména na premiérové snímky např. měsíc po šíření v kině. Foto: Disney+ a archiv autora

Dnes si tak mohou film Jamese Camerona ověnčený jedenácti Oscary vychutnat ve verzi s výrazně vyšším rozlišením všichni předplatitelé a přímo u nich doma. A nejen to…

ČTĚTE TAKÉ:

Vedle samotného filmu je na Disney+ ke zkouknutí také dokument „Titanic: 20 let poté s Jamesem Cameronem“ (2017, 47 min., foto níže), který produkovala společnost National Geographic a v němž se filmař v něm ohlíží za klíčovými rozhodnutími při tvorbě kultovního snímku.

Vedle toho také na Disney+ najdete dokument „Odkrývání Titaniku“ z roku 2015 (44 min.), který se věnuje fyzickému výletu za potopenou lodí a který taktéž pochází od National Geographic.

 

Číst 279 krát Naposledy změněno úterý, 27 únor 2024 08:10

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.