sobota 27 duben 2024
Text Size

Fotopast Evolveo StrongVision Mini 4G i pro hlídání objektu

Za 3.690 Kč si můžete pořídit zařízení s univerzální použitelností, živým náhledem v reálném čase a kloudovým úložištěm v ceně. Foto: Evolveo

Nový model, který je možné využít i jako bezpečnostní kameru, má rozměry 118 x 187 x 87 mm (švh), doprovodná aplikace lokalizovaná do češtiny je kompatibilní jak s Androidem, tak i s iOS a ovládat dovoluje hned několik různých fotopastí.

ČTĚTE TAKÉ:

StrongVision Mini 4G je vybaven nočním přísvitem (2x IR LED, 850 nm), přenos dat zajišťuje 4G/LTE a ukládat je možné i na paměťovou kartu typu SD. Vždy když kamera přes senzory typu PIR zachytí pohyb, aktivuje se a odešle upozornění na zadané telefonní číslo.

Díky aktivaci pouze v době, kdy je to zapotřebí, se prodlužuje výdrž při práci na baterie (8x tužkové AA). Jinak je možné fotopast napájet i přes solární panel s akumulátorem Li-Ion (890 Kč), nebo externí 12V napáječ (190 Kč). V tomto okamžiku baterie slouží jako záloha. Dokoupit ještě můžete, za 590 Kč, i tzv. lanový zámek pro fyzické zabezpečení fotopasti.

Číst 238 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.