sobota 27 duben 2024
Text Size

Náramek Samsung Galaxy Fit3: propracovanější, s delší výdrží i více informacemi

K přednostem nové verze náramku (1.499 Kč, šedý, stříbrný, růžový) patří také hliníkové tělo s rozměrnějším displejem. Na něm vidíte nejrůznější data od sycení krve kyslíkem, nachozené kilometry či údaje o fázích spánku. Foto: Samsung

Displej (AMOLED, 402 x 256 bodů) má úhlopříčku 4,1 cm (1,6") a je skoro o polovinu širší než u předchozí verze. Na výběr je více než sto ciferníků, na pozadí si lze uložit vlastní fotografii a snadno má jít měnit i řemínky. Výdrž akumulátoru je až 13 dní, kapacita 208 mAh.

ČTĚTE TAKÉ:

Během dne náramek umožňuje sledovat a ukládat veškeré fyzické aktivity, k dispozici je více než stovka druhů sportů a cvičení. V noci bude díky senzorům sledovat a analyzovat spánkové návyky, dokáže detekovat chrápání (přes mikrofon spárovaného telefonu) a monitorovat hladinu kyslíku v krvi. Na základě zjištěných spánkových návyků a vzorců pak Galaxy Fit3 nabídne na míru šitý systém rad pro klidnější spánek. Vedle toho jsou k dispozici funkce jako detekce tvrdého pádu a tísňové volání, v nouzi lze navíc přivolat pomoc stiskem bočního tlačítka pětkrát za sebou. Náramek lze používat jako dálkový ovladač, dálkovou spoušť nebo časovač fotoaparátu v telefonu a také pro práci s multimédii.

Galaxy Fit3 s rozměry 29 x 10 x 43 mm (švh) a hmotností 19 g (bez výměnného řemínku), má krytí IP68 (odolnost proti vlhkosti a prachu více zde), vodotěsný má být do hloubky 50 m po dobu 10 minut a obsluhuje ho operační systém RTOS spolupracují s Androidem na straně mobilního telefonu. Paměť RAM má 16 GB plus 256 GB na interním flash disku, k dispozici je Bluetooth plus senzory jako barometr, akcelerometr, gyroskop, optický pro srdeční tep, a světelný. Dobíjení obstarává klasický systém POGO (magnetická hlavice s piny) a k využívání náramku je zapotřebí účet u Samsungu registrovaný na spárovaném mobilu.

Číst 325 krát Naposledy změněno neděle, 25 únor 2024 10:50

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.