čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Set-top box Mecool KT1-T2 má nejen DVB-T2, ale jako jeden z mála i Android TV

Takovýchto boxů je u nás co byste na prstech jedné ruky spočítali a ještě by vám zbylo. Výhodou, oproti mobilovému Androidu, je podstatně vyšší aplikační kompatibilita při výstupu na TV. Třeba takový Skylink Live TV běžně nespustíte. Foto: MTL Cable

Na stránkách společnosti MTL Cable, která box za 2.899 Kč nabízí, najdete jako kompatibilní aplikace HBO GO, Lepší.TV, Skylink Live TV, SledovaniTV, Telly, či Voyo. Nechybí ale ani obvyklé a obecně dostupné Youtube a Netflix.

ČTĚTE TAKÉ: Mecool KM6 Classic (test) s Android TV 10 dozrál a dozrály i české aplikace

Android TV je tu ve verzi 10 a jde o operační systém původně určený pouze pro televizory. Zejména aplikace Skylinku navíc s běžným mobilovým Androidem instalovaným do takovýchto boxů kompatibilní není.

Mecool KT1-T2 má tunery DVB-T/C a DVB-T2/HEVC, dále 2 GB operační paměti RAM a 16 GB na vnitřním disku, který můžete rozšířit o dalších 32 GB přes mechaniku karty MicroSD.

Rozměry set-top boxu jsou 115 x 22 x 109 cm (švh) a hmotnost 130 g. Nechybí USB 2.0 a 3.0, Bluetooth 4.2 a Wi-Fi 5, včetně výkonnějších 5 GHz.

Číst 2339 krát Naposledy změněno pondělí, 13 září 2021 11:45

2 komentáře

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.