sobota 27 duben 2024
Text Size

Varta Mag Pro Wireless Car Charger: magnetický držák do auta s bezdrátovým dobíjením

Vidět a pracovat s mobilním telefonem je pro řadu lidí nepostradatelné už i v automobilu a zejména v těch starších, které nemají sofistikovaný systém se synchronizací dat a třeba i s rozměrným dotykovým displejem. Varta zřejmě míří zejména sem. Foto: Varta

Koncepci a styl použití vidíte ze snímku. Zařízení má na zadní straně otočný kloub, resp. držák, přes který ho uchytíte na výdech centrálního větrání a kabelem ho napojíte na rozhraní USB, které často bývá právě v centru palubní desky, v její spodní části. Mobil s bezdrátovým dobíjením pak do něj uchytíte magneticky. Alespoň taková se zatím zdá být idea, přičemž výrobce mluví i o tom, že pro mobil možná bude zapotřebí použít nějaký speciální zadní kryt s magnetem.

ČTĚTE TAKÉ:

Dobíječka s tříletou zárukou je kompatibilní s mobily s o. s. Android a iOS, dobíjí se vždy jedno zařízení, přičemž maximální výstup je 15 wattů. U Apple iPhone se má nabíjet s až 7,5 W, mobily kompatibilní se standardem Qi (co to je) se zmiňovanými až 15watty.

Připojení USB-C, vstup: 5 V/2 A; 9 V/2 A; 12 V/1,67 A.

Číst 595 krát Naposledy změněno neděle, 18 červen 2023 07:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.