Vytisknout tuto stránku

Společnost Viacom CBS spouští novou streamovací platformu Paramount+

Služba má hned od prvního dne nabídnout katalog čítající přes 5.000 hodin obsahu pro všechny věkové kategorie. Grafika: Viacom CBS

Paramount+ bude dostupná od 4. března 2021 v USA, v Kanadě a zemích Latinské Ameriky. V Evropě se jí nejprve dočkají severské země, a to 25. března 2021. Další země mají postupně následovat.

Společnost představila svou streamovací strategii investorům a s jejími už existujícími službami Pluto TV a Showtime prý hodlá  vytvořit „vzájemně propojený ekosystém, který završí velmi očekávané spuštění Paramount+ 4. března.“

ČTĚTE TAKÉ:

 

Paramount+ se podle zaslané zprávy má soustředit na původní tvorbu, filmové trháky, obsah od Showtime a dětský obsah od Nickelodeon a Nick Jr. Katalog má také nabídnout obsah od všech značek skupiny ViacomCBS (BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures nebo Smithsonian Channel), včetně lokální tvorby. Má být navíc doplněn o pořady od třetích stran.

Cena měsíčního předplatného se bude na jednotlivých trzích mírně lišit, předplatné se má pohybovat od 3 USD měsíčně (pod sto korun). Služba bude dostupná jak on-line na ParamountPlus.com, tak prostřednictvím aplikací na mobilních zařízeních a zařízeních připojených k TV s operačními systémy iOS a Android, včetně Apple TV, Google TV a Amazon Fire TV.

 

Číst 1357 krát Naposledy změněno úterý, 06 září 2022 07:52