čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Videotéka Sky Showtime má povolení i pro Česko a Slovensko

Společnosti Comcast Corporation a Viacom CBS oznámily, že jejich společná streamingová služba obdržela povolení regulačních úřadů pro více než 20 evropských zemích. Foto: Sky Showtime

VoD služba typu SVoD, tedy předplatitelská (Subscription Video on Demand) má být na vybraných evropských trzích spuštěna ještě letos. Jako společnost typu joint venture nabídne obsah z obou zdrojů a originální seriály od NBC Universal, Sky a značek z portfolia Viacom CBS, včetně titulů od NBC Universal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures a Nickelodeon.

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max dorazí 8. března. A bude levné

Sky Showtime bude, vedle Česka a Slovenska, dostupný například i v Bulharsku, Chorvatsku, Dánsku, Finsku, v Maďarsku, Polsku, v Rumunsku a ve Španělsku.

 

Číst 1628 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.