Vytisknout tuto stránku

Bezdrátová sluchátka Philips Fidelio L3 míří na náročnou klientelu

Chlubí se nejen pasivní izolace hluku s paměťovou pěnou, ale také náušníky a kovovým mostem potaženými měkkou kůží Muirhead, propracovanými měniči a pěti mikrofony. Foto: TP Vision

Bezdrátová náhlavní sluchátka Philips Fidelio L3, mušle přes xxx uši, přijdou na 9.799 Kč a mají nabídnout kombinaci výkonu, pasivního a aktivního potlačení hluku a luxusního provedení. Nabízejí také až 35 hodin přehrávání (30 hod. se stále zapnutým ANC) a také možnost ultra rychlého dobíjení, kdy 15 minut zajistí šest hodin používání. To vše prostřednictvím kabelu se symetrickým konektorem USB-C.

K TÉMATU: Hi-Fi sluchátka Philips Fidelio X3 (test): drahá, ale výtečná

Osazeny jsou 40mm měniči s třívrstvou konstrukcí složenou z tlumicího materiálu TPU vloženého mezi dvě vrstvy polymeru používaného u vrcholových sluchátek. Hybridní systém ANC (co je to potlačování hluku okolí ve sluchátkách… ANC, NB, NC, NM) se čtyřmi mikrofony je doplněn o pátý starající se o odstranění zvuků z okolí. Připojení zajišťuje Bluetooth 5.0 s kodekem Qualcom aptX HD.

Sluchátka se řídí pomocí dotykového ovládání s několika gesty (přejetí prstem, klepnutí a stisknutí), nechybí podpora Google Assistant.

 

Číst 1480 krát Naposledy změněno pondělí, 28 červen 2021 20:22