pátek 19 duben 2024
Text Size

Dnes na HBO GO, budoucím HBO Max, začíná 2. řada sci-fi seriálu Vychováni vlky

AKTUALIZOVÁNO: „Raised by Wolves“ od režiséra Ridleyho Scotta startuje druhou řadou. HBO ovšem neoznámila, kolik dílů na poprvé vypustí, ani jak budou následovat. Foto: HBO

AKTUALIZOVÁNO,  6:08 hod.: První díl druhé řady stále ještě není k dispozici... (odchycená obrazovka na konci).

 

Ve druhé řadě se dva roboti – Matka (Amanda Collin) a Otec (Abubakar Salim) – připojí, spolu se šesti lidskými dětmi, k nové ateistické kolonii v tropické oblasti planety Kepler-22b. Problémy začnou, když Matčino „vlastní dítě“ (poznámka autora: cosi jako had) začne vyhrožovat, že pár posledních žijících příslušníků lidské rasy vyhladí.

ČTĚTE TAKÉ: Vychováni vlky aneb Konečně sci-fi jako sci-fi

Seriál pochází z produkce společnosti „Scott Free Productions“ režiséra Ridleyho Scotta, kde vedle něj, jako producent, působí například i David W. Zucker (Muž z vysokého zámku) či Mark Huffam (Marťan). Seriál Vychováni vlky vytvořil Aaron Guzikowski, který stojí za snímkem Zmizení.

 Poznámka autora: robotům se zde říká „androidi“, i když je rozdíl očividný. Ovšem nikoli pro Američani, kteří jsou poněkud ignorantští. Zejména Čapek a Asimov v tom udělali jasno, ale „to bylo dávno…“

Poznámka k času uvedení z praxe autora: „čtvrtek“ neznamená, jak bychom si mohli myslet, o půlnoci ze středy na čtvrtek. Bohužel stejně jako Netflix, ani HBO nedodržuje časové zóny. Na můj dotaz na toto téma odpovědělo, že seriály obvykle startují někdy kolem šesté hodiny ranní.

Je 6:08 hod. ráno 3. února a 1. díl druhé řady stále ještě není k dispozici...

 

Číst 1079 krát Naposledy změněno čtvrtek, 03 únor 2022 21:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.