sobota 20 duben 2024
Text Size

HBO Max dorazí 8. března. A bude levné

AKTUALIZOVÁNO: Dlouho očekávaná náhrada HBO GO nakonec přijde do Česka na počátku března. Lákadlem mají být i rychlé filmové premiéry. Foto: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 14. 2. 2022: HBO rozeslalo dopis svým stávajícím uživatelům. Cituji…

Z HBO GO bude HBO Max

Už 8. března váš účet u HBO GO přejde pod HBO Max. Protože máte aktivní předplatné HBO GO, získáte v den spuštění platformy plný přístup k celému HBO Max, včetně nových funkcí a obsahu. Co se změní?

  • 8. března 2022 se na podporovaných zařízeních HBO GO změní na platformu HBO Max.
  • Po spuštění se můžete přihlásit uživatelským jménem a heslem pro HBO GO a aktivovat si účet pro HBO Max.
  • Jako předplatitel HBO GO dostanete při spuštění platformy HBO Max automaticky 33% slevu z ceny měsíčního předplatného, které nově vyjde na 199 Kč.
  • Budete tak platit jen 132 Kč/měsíc a 33% slevu můžete využívat, dokud měsíční předplatné nezrušíte.
  • Sleva ve výši 33 % se vám načte hned při první fakturaci po 8. březnu a vztahuje se jen na měsíční předplatné, jehož cena se může v budoucnu měnit.
  • Zatím můžete i nadále sledovat všechny oblíbené tituly na HBO GO. Ještě se vám ozveme, až se přiblíží spuštění HBO Max, a napíšeme vám, jak využít slevovou nabídku a jak HBO Max používat.

 

Nová on-line video služba HBO Max typu SVoD, tedy předplatitelská, má mít řadu výhod a reaguje na nejnovější situaci a konkurenci. Počítejte ovšem s tím, že starší zařízení budou mít problémy, resp. pro ně nebude dostupná, a uváděná kompatibilita není nijak rozsáhlá. Tedy alespoň u televizorů.

ČTĚTE TAKÉ:

 

Stručně vzato má mít následující…

  • kdy: 8. března 2022
  • kolik: 132 Kč měsíčně (nyní 159 Kč)
  • nároky: datový tok udáván na až 50 Mb/s pro rozlišení 4K a HDR, zvuk až Dolby Atmos 7.1.4
  • uváděné výhody: uživatelské účty, přehrávání až na 3 zařízeních najednou, možnost přeskakování znělek a rekapitulací, filmy 45 dní po premiéře v kině

na kterých TV bude? Mj. LG (přesněji neudáno), Samsung (o. s. Tizen od 2016), televizory s Android TV (blíže neudáno)

Podrobnější článek najdete na Televizním webu.

Číst 1182 krát Naposledy změněno úterý, 06 září 2022 07:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.