Vytisknout tuto stránku

Snímky Sony Pictures budou uváděny na stanicích HBO a HBO Max

Sony Pictures Television a Warner Media oznámily rozšíření dohody o distribuci obsahu i na některé další země střední a východní Evropy. Foto: F Comme Film SARL, Cine-@ SAS, Trademark Father Limited, New Zealand Trust Corporation Limited, Film4 and Orange Studio S.A.

I v tomto regionu tak budou exkluzivně uváděné nové filmy společnosti Sony Pictures Entertainment a na seznamu jsou trháky jako například The Father (foto v úvodu), Krotitelé duchů: Odkaz, Morbius, Spider-Man: Bez domova, Uncharted, Venom 2, Carnage přichází.

K TÉMATU:

Očekávat ale můžeme i snímky, jako Šťastné a veselé, Galerie zlomených srdcí, Monster Hunter a také prý, cituji, „nespočet titulů z nejoblíbenějších sérií z dílny Sony Pictures Entertainment. Z této skupiny filmů jmenujme sérii filmů Hotel Transylvánie, dále snímky Králíček Petr a Králíček Petr bere do zaječích, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Paralelní světy, Amazing Spider-Man a Amazing Spider-Man 2 a Jumanji: Vítejte v džungli!“.

Nová dohoda o distribuci filmů a seriálů zahrnuje území střední a východní Evropy, konkrétně například Česko, Slovensko a Polsko.

Číst 1201 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 únor 2022 12:11