sobota 27 duben 2024
Text Size

Snímky Sony Pictures budou uváděny na stanicích HBO a HBO Max

Sony Pictures Television a Warner Media oznámily rozšíření dohody o distribuci obsahu i na některé další země střední a východní Evropy. Foto: F Comme Film SARL, Cine-@ SAS, Trademark Father Limited, New Zealand Trust Corporation Limited, Film4 and Orange Studio S.A.

I v tomto regionu tak budou exkluzivně uváděné nové filmy společnosti Sony Pictures Entertainment a na seznamu jsou trháky jako například The Father (foto v úvodu), Krotitelé duchů: Odkaz, Morbius, Spider-Man: Bez domova, Uncharted, Venom 2, Carnage přichází.

K TÉMATU:

Očekávat ale můžeme i snímky, jako Šťastné a veselé, Galerie zlomených srdcí, Monster Hunter a také prý, cituji, „nespočet titulů z nejoblíbenějších sérií z dílny Sony Pictures Entertainment. Z této skupiny filmů jmenujme sérii filmů Hotel Transylvánie, dále snímky Králíček Petr a Králíček Petr bere do zaječích, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Paralelní světy, Amazing Spider-Man a Amazing Spider-Man 2 a Jumanji: Vítejte v džungli!“.

Nová dohoda o distribuci filmů a seriálů zahrnuje území střední a východní Evropy, konkrétně například Česko, Slovensko a Polsko.

Číst 1179 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 únor 2022 12:11

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.