čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sony SRS-XV900: reprosystém nejen na párty s výdrží až 25 hodin

Akumulátorem napájený typicky věžový a převozný reprosystém (rukojeť a kolečka) je osazen celou řadou reproduktorů a vedle zmiňované délky provozu bylo ohlášeno i rychlé nabíjení, takže 3 hodiny získáte během pouhých 10minut. Foto: Sony

Sony nabízí hned několik tzv. párty repro a velikostní srovnání vidíte na snímku. SRS-XV900 (29.990 Kč) má být v prodeji od začátku října 2022 a osazení je také částečně vidět na připojených snímcích. Třípásmové soustavy mají dokonce šest výškových reproduktorů rozmístěných vpředu, po stranách i vzadu.

K TÉMATU:

Novinka nemíří jen na nejrůznější akce, ale uplatnit se má i jako reprosystém k televizoru s nímž se – dokonce – dá propojit optickým kabelem, který dostanete v ceně, a následným výběrem režimu „TV Sound Booster“. Další rozhraní vidíte na připojené fotografii.

Vedle toho je tu režim karaoke, prý snadné párování s Bluetooth s možností propojit do jednoho systému až 100 kompatibilních reproduktorů Sony, což – podle výrobce – konkrétně znamená LSPX-S3, SRS-XB23, SRS-XB33, SRS-XB43, SRS-XE200, SRS-XE300, SRS-XG300, SRS-XG500, SRS-XP500 a SRS-XP700, repro s tzv. Wireless Party Chain připojit nelze.

Za pomocí aplikací Music Center a Fiestable je možné vytvořit seznamu skladeb a mj. také přidat zvukové efekty a osvětlení.

Číst 820 krát Naposledy změněno pondělí, 12 září 2022 10:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.