čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

B&W Px8: bezdrátová sluchátka přes uši s dobíjením USB-C

Značka Bowers & Wilkins uvedla, ve dvou barevných provedeních, bezdrátová sluchátka typu mušle (přes uši) o hmotnosti 320 g s hybridním omezením šumu. Foto: Bowers & Wilkins

 

Zajímavých technologií je tu ale více. Možnost poslat signál skrz bez ovlivnění, detekce používání (nošení), USB-C pro dobíjení i jako audio rozhraní a také Bluetooth ve verzi 5.2 s aptX (tři verze) a podporou kodeků SBC a AAC. Také kompatibilita s profily je nebývale bohatá: A2DP, AVRCP, HFP, HSP a BLE GATT.

K TÉMATU:

Zabudována je dvojice širokopásmových měničů o průměru 40mm, čtyři mikrofony pro ANC (co je to) a dva pro hands-free. Zkreslení je udáváno na <0,1% (1 kHz/10 mW), pro napájení je využit akumulátor Li-Ion s neudanou kapacitou nicméně doba provozu má být až 30 hodin, přičemž pro 7 hodin přehrávání prý stačí 15minutové nabíjení.

Krátké video ke sluchátkům najdete přímo na stránce Bowers & Wilkins.

Číst 822 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.