Vytisknout tuto stránku

Sony WF-C700N: skutečně bezdrátová sluchátka se stabilním uchycením

Novinka má, vedle prý „pohodlného a stabilního uchycení“ nabídnout i potlačení okolního hluku, krytí IPX4 (dok je bez něj) a vylepšení hlasu pro větrné dny. Foto: Sony

Malá a lehká sluchátka WF-C700N (2.999 Kč) typu „True Wireless“, mají být – podle výrobce – určena i pro celodenní nošení a k dostání budou v černé, bílé, levandulové a šalvějově zelené variantě. Okolní ruchy eliminují díky funkci pro potlačení okolního hluku (rozpozná i místa, která často navštěvujete), pokud ji využít nechcete, stačí sáhnout po režimu zvaném Ambient Sound. V něm mikrofony zachycují více okolního zvuku, takže si můžete vychutnat přirozený poslech. Nastavení lze více přizpůsobit v aplikaci Sony Headphones Connect nebo využít speciálního režimu a povídat si někým, aniž byste museli sluchátka sundat.

ČTĚTE TAKÉ:

Sony WF-C700N jdou spárovat přes Bluetooth se dvěma zařízeními současně a při příchozím hovoru poznají, které vyzvání a automaticky se k němu připojí. Udávaná výdrž je až 15 hodin, což znamená 7,5 hod. pro sluchátka a totéž pro kapacitu akumulátoru v doku (použito potlačení hluku), nebo 10 + 10 v okamžiku vypnutého potlačení.

Sony také oznámilo, že sluchátka WH-1000XM5 má nově v prodeji v modré barvě a zdůrazňuje, že obalový materiál obou modelů neobsahuje plast.

 

Číst 664 krát Naposledy změněno středa, 05 duben 2023 13:34