středa 24 duben 2024
Text Size

Videotéka Sony Bravia Core vstupuje do běžného režimu

Již nějaký čas platí, že pokud si pořídíte některý z vrcholových televizorů Sony, dostanete v ceně přístup k promítnutí několika snímků z výše uvedené videotéky, což se týká i Česka, ale nikoli už Slovenska (sděleno na dotaz digirevue.cz). Nyní se chystá možnost regulérních zápůjček. Foto: archiv autora

Videotéka vstupuje do běžného režimu i když informace jsou zatím kusé. Bravia Core tak prý brzy umožní těm, kteří své filmové kredity vyčerpali, nakupovat a půjčovat si vybrané filmy jinde běžným  způsobem. Sděleno bylo zatím jen to, že snímky bude možné přehrát během 30dnů a na zhlédnutí bude 48 hodin.

K TÉMATU: Jaká je video služba Bravia Core? Ovládání žádná sláva, ale kvalita obrazu a zvuku je impozantní

Navíc je tu i přepracovaný režim televizoru označený jako „Bravia Core Calibrated Mode“ který upraví kvalitu obrazu tak, aby ještě lépe odpovídala původní vizi a snímky televizor automaticky přizpůsobí optimálnímu obrazovému nastavení. To mj. zahrnuje i využití funkce Imax Enhanced, která je optimalizována pro modely Bravia XR.

Zcela ojedinělá video služba Sony Bravia Core  (první pohled na ni zde) pracuje s přenosovou rychlostí streamování v rozmezí 30-80 Mb/s, přičemž pro přístup s rychlostí 30 Mb/s je třeba mít internet o minimální rychlosti 43 Mb/s. Pro přístup k nejvyšší kvalitě, tedy 80 Mb/s, je Sony vyžadována rychlost připojení alespoň 115 Mb/s.

 

Číst 722 krát Naposledy změněno úterý, 25 duben 2023 12:14

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.