čtvrtek 2 květen 2024
Text Size

Mysteriózní seriál Poker Face od září na SkyShowtime

Příběh ženy, která dokáže rozpoznat pravdu, resp. lež, pochází z tvůrčí dílny Riana Johnsona, hlavní roli hraje Natasha Lyonne, která je zároveň i výkonná producentka. Foto: SkyShowtime

Poker Face má být desetidílný mysteriózní seriál sledující Charlie Cale s mimořádnou schopností rozpoznat, když někdo lže. Ta se vydává se na cestu ve svém dvoudvéřovém „kupátku“ Plymouth Barracuda a na každé své zastávce se setkává s novými postavami a podivnými zločiny, které prý má nutkání vyřešit.

ČTĚTE TAKÉ:

V seriálu se má objevit řada hostujících hvězd a jako například Nick Nolte (mj. Hlubina), Tim Blake Nelson (Minority Report), Reed Birney (např. House of Cards) či Ron Perlman (mj. Sons of Anarchy).

Více se o video službě SkyShowtime dozvíte v samostatném článku.

 

Číst 619 krát Naposledy změněno pátek, 14 červenec 2023 15:18

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.