neděle 28 duben 2024
Text Size

Parní pračky a sušičky Gorenje WaveActive s Wi-Fi a ochranou protti bakteriím a virům

Novou funkci aktivujete přes aplikaci ConnectLife (nabídne i 10 programů navíc) a následně vám odstraní, podle výrobce, z vnitřního prostoru, gumového těsnění i ze zásobníků na prací prostředky 99,9 % bakterií a virů. Omezují se tak i nepříjemné pachy. Foto: Gorenje

Nové pračky mají automatické dávkování pracího prostředku podle potřeby a množství v zásobníku má vydržet až měsíc (poznámka autora: počet cyklů neudán). Speciální program ExtraHygiene v prádle zničí, během pracího cyklu, 99,9 % bakterií, včetně plísní a kvasinek. Sušičky opět s invertorovým motorem využívají patentovaný systém s obousměrným foukáním vzduchu. Pračky patří do nejvyšší energetické třídy A, sušičky s tepelným čerpadlem ušetří, oproti kondenzačním, až 70 % energie. Po skončení životnosti spotřebiče je navíc, podle výrobce, 95 % dílů recyklovatelných.

ČTĚTE TAKÉ:

Jeden příklad za všechny… Gorenje W2NS94ARCZ (17.990 Kč) má všechny výše uvedené funkce, kapacitu až 9 kg a speciální program pro odstranění 36 druhů nejběžnějších skvrn i při nízké teplotě. Nechybí program s párou, včetně osvěžení suchého prádla, program pro praní košil s párou nebo rychlý 20minutový. Pračka má izolované bočnice a osvětlení bubnu, přes aplikaci ji můžete ovládat na dálku.

 

Číst 428 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 srpen 2023 19:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.