Vytisknout tuto stránku

Mělké pračky Whirlpool: pára, 6. smysl i odstraňování mnoha skvrn

Ačkoli novinky vyžadují pouze hloubku 43,5 cm (šířka je klasických 59,5 cm), nabídnou kapacitu 6-7 kg prádla, o chod se postará invertorový motor a v řadě najdete i modely v úsporné energetické třídě B. Foto: Whirlpool

Počítat můžete s řadou programů, včetně speciálního pro dětské oblečení, džíny, šetrné praní vlněných oděvů a také krátkého půlhodinového pro 3 kg. Na odstraňování skvrn při teplotě 40 °C se prý využívají speciální pohyby bubnu s různou rotací tak, aby se zvýšila účinnost pracího prostředku i při dané teplotě a bez předpírky. Pro ty zapomnětlivé pak bude užitečná možnost přidat nějaký ten oděv, všem se asi hodí i ošetření prádla na konci cyklu horkou párou bez chemických prostředků, což má zlikvidovat až 99,9 % bakterií a jiných škodlivých organismů, včetně alergenů.

K TÉMATU:

Z dalších vychytávek je tu osvěžení suchého prádla jemnou párou (včetně zbavení pachů), program pro alergiky odstraňující roztoče, zvířecí srst, prach, pyly, atd.

Pračky se ovládají pomocí klasického otočného voliče a dotykově na rozměrném displeji. Nechybí možnost odložit start, plynulá regulace otáček a bezkartáčová technologie mající omezit žmolkování a plstnatění vláken.

Vše výše uvedené najdete například v pračce Whirlpool WRSB 7259 WB EU za 10.990 Kč.

 

Číst 460 krát Naposledy změněno neděle, 03 září 2023 12:47