sobota 27 duben 2024
Text Size

Mělké pračky Whirlpool: pára, 6. smysl i odstraňování mnoha skvrn

Ačkoli novinky vyžadují pouze hloubku 43,5 cm (šířka je klasických 59,5 cm), nabídnou kapacitu 6-7 kg prádla, o chod se postará invertorový motor a v řadě najdete i modely v úsporné energetické třídě B. Foto: Whirlpool

Počítat můžete s řadou programů, včetně speciálního pro dětské oblečení, džíny, šetrné praní vlněných oděvů a také krátkého půlhodinového pro 3 kg. Na odstraňování skvrn při teplotě 40 °C se prý využívají speciální pohyby bubnu s různou rotací tak, aby se zvýšila účinnost pracího prostředku i při dané teplotě a bez předpírky. Pro ty zapomnětlivé pak bude užitečná možnost přidat nějaký ten oděv, všem se asi hodí i ošetření prádla na konci cyklu horkou párou bez chemických prostředků, což má zlikvidovat až 99,9 % bakterií a jiných škodlivých organismů, včetně alergenů.

K TÉMATU:

Z dalších vychytávek je tu osvěžení suchého prádla jemnou párou (včetně zbavení pachů), program pro alergiky odstraňující roztoče, zvířecí srst, prach, pyly, atd.

Pračky se ovládají pomocí klasického otočného voliče a dotykově na rozměrném displeji. Nechybí možnost odložit start, plynulá regulace otáček a bezkartáčová technologie mající omezit žmolkování a plstnatění vláken.

Vše výše uvedené najdete například v pračce Whirlpool WRSB 7259 WB EU za 10.990 Kč.

 

Číst 438 krát Naposledy změněno neděle, 03 září 2023 12:47

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.