neděle 28 duben 2024
Text Size

Venkovní kamera Tapo C325WB s plnobarevným nočním viděním a obousměrným zvukem

Společnost TP-Link rozšiřuje okruh výrobků pro chytrou domácnost. Objektiv má v noci zachycovat více světla (clona F1,0) než ty běžné a oproti standardním snímačům má také pokrýt větší plochu (zorné pole až 127°). Foto: TP-Link

Mezi základní vlastnosti patří, vedle zmiňovaného širokého zorného pole a „nočního barevného vidění“ (nahrávky s kompresí H.264), rozlišení 2.688 x 1.520 bodů, vícestupňová detekce osob, zvířat, vozidel a pohybu, zvukový i světelný alarm (vestavěná siréna), obousměrná komunikace, krytí IP66 (co to je) a také připojení pomocí ethernetového kabelu nebo Wi-Fi 4 (pouze 2,4 GHz).

K TÉMATU: Signify Philips integruje a uvádí kompletní zabezpečovací systém Hue Secure

Data můžete ukládat buď místně (MicroSD, až 512 GB) nebo na kloudové úložiště. Nastavení kamery a její ovládání je dostupné přes aplikaci Tapo v češtině i slovenštině.

Číst 453 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.