neděle 28 duben 2024
Text Size

Úspěšný seriál B.R.i z vlastní produkce uvede Canal+ i u nás

Údajně nejúspěšnější francouzský „policejní seriál“ bude mít premiéru v Česku a na Slovensku zítra, 26. září. Odehrává se v Paříži a sleduje elitní jednotku bojující proti organizovanému zločinu a terorismu. Foto: Canal+

Bývalý voják speciálních sil Said je novým velitelem zvláštní jednotky francouzské policie B.R.i a přebírá ji po staromódním policistovi, který si osvojil metody vhodné spíše pro zločince. Zaplete se tak do války gangů ohrožující celou Paříž. Said má, jako velitel, problém zachovat si morální hodnoty a zároveň hledá svou vlastní cestu.

ČTĚTE TAKÉ:

První řada seriálu měla ve Francii premiéru 24. dubna 2023 a dosáhla přes 12 milionů zhlédnutí. U nás bude seriál k dispozici od 26. září na službě Canal+, od 3. října pak bude k vidění každé úterý od 20:05 hod. na stanici Canal+ Action.

 

Číst 540 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.