Vytisknout tuto stránku

Tapo C212: natočitelná kamera se zvukem na doma

Novinka, kterou je možné připojit přes síť Wi-Fi i ethernetové rozhraní, má nabídnout, cituji, „…velkorysé prostorové vidění, kvalitní obraz, noční režim i možnost obousměrné komunikace, což i rodiny s dětmi“. Foto: TP-link

Tapo C212 (1.199 Kč) pracuje s rozlišením vyšším než Full HD (2.304 x 1.296 bodů), detekcí pohybu a jeho přesným sledováním, obousměrnou komunikací a lokálním (MicroSD, až 512 GB) nebo kloudovým úložištěm (30 dnů, šifrovaně). Zabudován je noční režim s dosahem až 10 metrů a pokrytím 360° s možností vyhradit tzv. zóny soukromí.

ČTĚTE TAKÉ:

Kameru lze položit na jakoukoliv pevnou podložku, vodorovné natočení zvládne v rozsahu 360°, svislé ve 114°. Noční vidění pracuje s infrakamerou s vlnovou délkou 850 nm a automatickým barevným filtrem. I při slabém osvětlení má zaznamenat dění do vzdálenosti 10metrů. V okamžiku detekce nějakého pohybu, může kamera rozeslat upozornění pro které lze nastavit vlastní preference. Pokud si předplatíte službu Tapo Care, můžete dostávat i upozornění například na dětský pláč. Díky blokování vybraných zón můžete zařídit, že se v nich nebude pořizovat záznam.

Hodně zajímavou možností je zmiňovaná obousměrná komunikace přes zabudovaný mikrofon a reproduktor, což lze využít třeba k pozdravení dětí či spolubydlících, ale také k utěšení domácích mazlíčků.

Aplikace Tapo je k dispozici v češtině i slovenštině pro Android a iOS a využívá se i pro instalaci kamery.

 

 

Číst 539 krát Naposledy změněno čtvrtek, 26 říjen 2023 19:47