sobota 27 červenec 2024
Text Size

Plavající reproduktor Bose SoundLink Max

Odolná a přenosná novinka si vypůjčila některé prvky využívané ve zvukových lištách a připojíte ji jak přes Bluetooth, tak přes kabel. Foto: Bose

Přední strana a boky jsou z ocelové mřížky s práškovým nástřikem, všechny ostatní části mají být pokryty silikonem. Reproduktor má skoro nejvyšší krytí IP67 (stupeň odolnosti proti prachu a vodě) a nemá mu vadit ani úplné ponoření. Navíc, pokud spadne do vody, plave. Akumulátor (druh a kapacita neudány) má zajistit až 20 hodin provozu. Dva reproduktory lze bezdrátově propojit a vytvořit tak sadu pro stereo poslech.

ČTĚTE TAKÉ:

 

Bose SoundLink Max (9.990 Kč) využívá Bluetooth 5.3 s podporou kodeků AAC, aptX nebo SBC, profily BT udány nebyly. Vedle toho můžete reproduktor, kterému v aplikaci Bose Music upravíte basy, středy a výšky, propojit se zdrojem zvuku pomocí tradičního 3,5 mm stereo vstupu typu jack.

Reproduktor má rozměry 265 x 120 x 105 mm a hmotnost 2,1 kg. Rukojeť má jít odepnout a nahradit popruhem pro nošení přes rameno. Ten je prodáván v několika barvách zvlášť (1.490 Kč) a zakoupit lze také, za 790 Kč, i náhradní úchyt.

Bose SoundLink Max je ke koupi v černé a světle modré a poslouží i jako energetická banka.

Číst 216 krát Naposledy změněno pondělí, 03 červen 2024 19:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.